Harvey Specter, Donna Paulsen en de andere leden van de firma krijgen te maken met grote onzekerheden en prestigieuze rechtszaken.
Onderwerp
Rechtszaken
Titel
Suits. Seizoen 9 / created by Aaron Korsh
Scenarist
Aaron Korsh
Componist
Christopher Tyng
Acteur
Gabriel Macht Sarah Rafferty Wendell Pierce Katherine Heigl Rick Hoffman Dulé Hill Amanda Schull
Taal
Engels
Uitgever
Universal, © 2020
3 dvd-video's
Speelduur
7 uur
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Deens, Noors, Fins, Zweeds, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083203849

Besprekingen

Negende en laatste seizoen (2019) van een Amerikaanse televisieserie van USA Network. Aan het eind van seizoen 7 heeft de briljante advocaat Mike Ross (Patrick J. Adams) het advocatenkantoor in Manhattan verlaten waar hij jaren zonder diploma werkte. Hij is getrouwd met zijn collega Rachel Zane (Megan Markle) en naar Seattle verhuisd. Hun baas Harvey Specter (Gabriel Macht) zet de zaak voort. Inmiddels heeft Harvey een relatie met collega Donna Paulsen (Sarah Rafferty). De firma krijgt te maken met grote onzekerheden wanneer Robert Zane (Wendell Pierce) het opneemt tegen de Bar Association om Harvey te redden die zijn licentie is kwijtgeraakt. Ook keert Mike Ross tijdelijk terug naar New York. Inmiddels is er een spin-off, ‘Pearson’ met Gina Torres. Tien afleveringen.