Boek
Nederlands

Lofoten en Vesterålen : 50 wandelingen in het rijk van de middernachtzon

Andrea Kostial (auteur), Tobias Kostial (auteur)

Lofoten en Vesterålen : 50 wandelingen in het rijk van de middernachtzon

In de reeks:
De Rother wandelgids Lofoten en de Vesterålen beschrijft de 50 mooiste kustwandelingen en uitzichtrijke bergtochten: wandelen in het licht van de middernachtzon op de archipels van de Lofoten en de Vesterålen.

Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelij
Titel
Lofoten en Vesterålen : 50 wandelingen in het rijk van de middernachtzon
Auteur
Andrea Kostial Tobias Kostial
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Oorspr. titel
Lofoten und Vesterålen : 50 Touren im Reich der Mitternachtssonne
Uitgever
Delft: Elmar, © 2017
182 p. : ill.
ISBN
9789038926254 (paperback)

Besprekingen

Uit de bekende serie Wanderführer van Rother is dit een handzaam gidsje over de eilandengroep Lofoten en het onbekendere Vesterålen in Noorwegen. Het boekje bevat veel kleurenfoto’s en topografische 1:50.000-kaartjes. Verder is er praktische en achtergrondinformatie en worden 50 korte, middellange en lange dagtochten beschreven. De moeilijkheidsgraad is met kleuren aangegeven, ook in de inhoudsopgave, wat zeer handig is. Vijftien eenvoudige (familie)wandelingen (blauw), vijfentwintig gemiddelde (rood, toch geschikt voor kinderen met bergwandelervaring), tien moeilijke (zwart). Voor alle soorten bergwandelaars. Met register.

Suggesties