Boek
Nederlands

Bretagne Zuid : Nantes, Rennes, Vannes, Quimper

+1
Bretagne Zuid : Nantes, Rennes, Vannes, Quimper
×
Bretagne Zuid : Nantes, Rennes, Vannes, Quimper Bretagne Zuid : Nantes, Rennes, Vannes, Quimper

Bretagne Zuid : Nantes, Rennes, Vannes, Quimper

In de reeks:

De unieke sterrenquotering - met 1, 2 of 3 sterren - geeft snel en accuraat aan wat je zeker moet zien of doen in de buurt van jouw reisbestemming.

Met een uitgekiende selectie van hotels, restaurants, cafés en ontspanningsadressen, handig geordend in prijscatégorieën: van 'doorsneeprijzen', via 'wat meer luxe' tot 'pure verwennerij'.

Elke gids is opgedeeld in deelgebieden: ideaal o

Extra onderwerp
Frankrijk ; reisgidsen
Titel
Bretagne Zuid : Nantes, Rennes, Vannes, Quimper
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Oorspr. titel
Bretagne Sud
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2020
574 p. : ill.
ISBN
9789401465144 (paperback)

Besprekingen

In deze schitterende, informatieve Bretagne-gids wordt in de beste 3-sterrentraditie aandacht besteed aan de zuidelijke helft van Bretagne, cultureel, klimatologisch en landschappelijk zo verschillend van de noordkust. Na een zeer uitgebreid algemeen gedeelte met toeristische informatie en hoofdstukken over kunst, geschiedenis en folklore worden de vier regio's met als middelpunt de steden Nantes, Rennes, Lorient en Quimper behandeld. Uitgekiende rondritten met foto's en plattegrondjes geven de mogelijkheid alle steden en eilanden systematisch te verkennen en daar dankzij informatie over de mooiste plekjes en beste adressen ook langer te verblijven. Een ideale gids om een reis ruim op tijd voor te bereiden en ter plaatse te raadplegen, bijvoorbeeld om aan de grillige kust niet tevergeefs te zoeken naar een zandstrand om te zwemmen. Met woordenlijst en register. Kleine letter.