Dvd
Engels

Cars 3

Brian Fee (regisseur), Randy Newman (componist)
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Bliksem McQueen heeft al veel autoraces gewonnen. De laatste tijd wordt hij steeds ingehaald door de wagens van Next Gens. Is dit het einde van zijn carrière? Vanaf ca. 6 jaar.
Titel
Cars 3
Regisseur
Brian Fee
Componist
Randy Newman
Taal
Engels
Uitgever
Disney/Pixar, © 2017
1 dvd-video
Oorspr. opname
2017
Speelduur
1u 38 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Engels voor slechthorenden Walt Disney productie
EAN
8717418520076

Besprekingen

John Lasseter regisseerde de eerste twee delen van Cars (2006 en 2011), het derde deel is het regiedebuut van Brian Fee. De rode raceauto Bliksem McQueen heeft al veel autoraces gewonnen, maar hij wordt de laatste tijd steeds ingehaald door wagens van de Next Gens onder leiding van de arrogante Jackson Storm. Iedereen vraagt wanneer hij met pensioen gaat, maar met de hulp van trainer-technicus Cruz Ramirez gaat hij hard trainen voor een belangrijke race. De recensenten geven 3 sterren. Bor Beekman (Volkskrant 13-7-'17): '(...) Ook onder het bewind van Fee emotioneert de stoet autootjes nooit gelijk die andere, met zoveel meer vernuft in elkaar geschroefde Pixar-films. Maar wie Cars ziet omwille van de sliert autoraces komt niets tekort: de animatie is voortreffelijk, de pratende auto's ogen levensechter dan ooit.' Vanaf ca. 6 jaar.