Boek
Nederlands

Everyday fresh : supervers, supersnel

Donna Hay (auteur), Con Poulos (fotograaf)
+1
Everyday fresh : supervers, supersnel
×
Everyday fresh : supervers, supersnel Everyday fresh : supervers, supersnel

Everyday fresh : supervers, supersnel

'Een van de meest gestelde vragen is of ik thuis nog kook. Het antwoord is ja. Absoluut. Zo vaak mogelijk. En ik snap het, echt waar. Er zijn dagen in mijn huis dat het voelt alsof er amper tijd is om te eten, laat staan te bereiden. Dat is precies mijn drijfveer voor dit boek.' - Donna Hay

Elke dag supervers, supersnel en superlekker

De onbetwiste kon

Onderwerp
Gerechten
Titel
Everyday fresh : supervers, supersnel
Auteur
Donna Hay
Fotograaf
Con Poulos
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Everyday fresh
Uitgever
Amsterdam: Spectrum, 2020
221 p. : ill.
ISBN
9789000375189 (paperback)

Over Donna Hay

Donna Hay is een Australische voedselstylist en schrijfster. Ze is bekend vanwege haar televisieprogramma Fast, Fresh, Simple.

Hay schreef in totaal veertien kookboeken, die allemaal bestsellers werden. Haar boeken zijn populair vanwege de simpele gerechten en de bijzondere fotografie. In 2007 werd ze gekozen tot een van de zeven beste auteurs van kookboeken ter wereld. Sinds 2001 heeft zij haar eigen Donna Hay Magazine. In 2006 werd ze food editor bij de Australische Marie Claire. Ook was ze als voedseldeskundige verbonden aan The Age en The Sydney Morning Herald. In 2011 kreeg ze haar eigen televisieserie Fast, Fresh, Simple. Het programma wordt wereldwijd uitgezonden en is in Nederland te zien bij 24Kitchen en in Vlaanderen op Njam!.

Donna Hay heeft twee zonen en is getrouwd met Bill Wilson.

Bibliografie