Boek
Nederlands

De stilte spreekt

Eckhart Tolle (auteur)
+1
De stilte spreekt
×
De stilte spreekt De stilte spreekt

De stilte spreekt

Bundel aforismen.
Onderwerp
Levenskunst
Titel
De stilte spreekt
Auteur
Eckhart Tolle
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Stillness speaks
Uitgever
Utrecht: AnkhHermes, 2019
103 p.
ISBN
9789020212990 (hardback)

Besprekingen

Bundel met korte esoterische uitspraken van de bekende Amerikaanse auteur van de bestsellers 'De kracht van het nu' en 'De kracht van het nu in de praktijk'. Deze bundel is een vanzelfsprekend vervolg hierop. Je kunt elke dag een spreuk lezen en daarmee jezelf in het nu brengen. Spreuken over stilte, voorbij het denken, het ego, aanvaarding en overgave, dood en eeuwigheid, lijden en het einde van het lijden. 'Hoe je levenssituatie ook is, hoe zou je je voelen als je die helemaal accepteert zoals die nu is – nu?' Gebonden uitgave in pocketformaat met leeslint; normale druk.

Over Eckhart Tolle

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Kyle Hoobin (twitter.com/kylehoobin)

Eckhart Tolle, geboren als Ulrich Leonard Tölle (Lünen, 16 februari 1948) is een Duitse leraar en auteur op het gebied van spiritualiteit. Zijn eerste boek "De Kracht van het Nu" werd een bestseller.

Leven

Tolle werd geboren in Duitsland. Hij woonde vanaf zijn dertiende bij zijn vader in Spanje. Rond zijn twintigste verhuisde hij naar Engeland. Omdat hij geen middelbareschoolopleiding had gedaan, moest hij een avondopleiding volgen om zich te kwalificeren voor de universiteit. Vervolgens bezocht hij de Universiteit van Londen en de Universiteit van Cambridge. Op zijn negenentwintigste ervoer hij naar eigen zeggen een 'spirituele transformatie' die het begin van zijn functioneren als spiritueel raadsman en leraar markeerde. Hij veranderde zijn naam toen in "Eckhart", naar de 13e-eeuwse mysticus Meester Eckhart.

Tegenwoordig woont hij in de Canadese stad Vancouver.

Werk

Zijn eerste…Lees verder op Wikipedia