Boek
Nederlands

Duifvleugels stilte

Erin Hunter (auteur), Ans van der Graaff (vertaler)
+1
Duifvleugels stilte
×
Duifvleugels stilte Duifvleugels stilte
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar

Het Duistere Woud is verslagen – maar Duifvleugels krachten zijn verdwenen. Zal ze zich kunnen aanpassen aan een leven als gewone krijger?

Een los te lezen avontuur.

Extra onderwerp
Dierenverhalen (jeugd)
Titel
Duifvleugels stilte
Auteur
Erin Hunter
Vertaler
Ans van der Graaff
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Dovewing's Silence
Uitgever
Mechelen: Baeckens Books, 2022
128 p.
ISBN
9789464291773 (paperback)

Over Erin Hunter

Erin Hunter is een pseudoniem dat wordt gebruikt door een schrijverscollectief bestaande uit Cherith Baldry, Kate Cary, Tui Sutherland, Gillian Philip, Inbali Iserles en Victoria Holmes als redactrice. Erin Hunter is vooral bekend van de boekenserie Warrior Cats. Andere werken die onder dit pseudoniem worden uitgegeven zijn de series Seekers, Bravelands en Survivor dogs.

Op Sutherland na, die in de Verenigde Staten woont, wonen alle schrijfsters in het Verenigd Koninkrijk. Het idee voor Warrior Cats en Seekers komt van Holmes, die de personages en verhaallijnen bedenkt. Baldry, Cary en Sutherland, die elkaar nog nooit ontmoet hebben en voornamelijk via e-mail communiceren, zijn verantwoordelijk voor het schrijven van de manuscripten. Holmes verricht redactiewerk om ervoor te zorgen dat het hele boek leest alsof het door één schrijfster geschreven is (Erin Hunter). Philip en Iserles voegden zich als laatste bij het collectief e…Lees verder op Wikipedia