Boek
Nederlands
De dochter van Sara Verschoor verschijnt in Puttershoek, op zoek naar antwoorden over het overlijden van haar vader.
Titel
Sara's dochter
Auteur
Gerda van Wageningen 1946-
Taal
Nederlands
Uitgever
Utrecht: Z&K, © 2023
217 p.
ISBN
9789020546439 (hardback)

Besprekingen

Het derde deel in de ‘Biezen en riet’-trilogie.Puttershoek is goed uit de watersnoodramp gekomen: de mensen hadden natte voeten, maar alle huizen staan nog overeind. Bovendien stijgt de vraag naar biezen en riet enorm. Maar de rust in het dorp wordt flink opgeschud als Susette van Zoelen opduikt. Ze beweert de dochter te zijn van de omstreden Sara Verschoor. Ze wordt net als haar moeder met de nek aangekeken. Maar Susette heeft een missie: na het overlijden van haar vader is ze op zoek naar haar familiewortels. In prettig leesbare, zeer toegankelijke stijl geschreven.Gerda van Wageningen (Zwijndrecht, 1946) is een bekende Nederlandse schrijver en waard. Ze schreef meer dan zestig boeken.

Over Gerda van Wageningen

Gerda van Wageningen (Zwijndrecht, 4 oktober 1946) is een Nederlandse schrijfster van romantische en historische romans. Gerda woont al ruim 35 jaar in de Hoeksche Waard en werd in 2005 benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ze schreef in haar carrière meer dan 130 boeken en verkocht ruim 2,5 miljoen exemplaren.

Bibliografie

  • Alleen de liefde telt (1995)
  • Als de lente komt... (2009)
  • Als ik jou niet had (1991)
  • Als jij op me wacht (2001)
  • Als smeulend vuur (2008)
  • Beproefd geluk (1992)
  • Bijna verdwaald (2003)
  • Brekende golven (2000)
  • Citytrip (2019)
  • De bronzen spiegel (2003)
  • De geur van wilde bloemen (2010)
  • De korenmaat (1999)
  • De molenaarsdochter (2009)
  • De mosselvisser (2010)
  • De reünie (2001)
  • Door liefde verbonden (1990)
  • Dubbelgezin (2006)
  • Een handvol zwarte stenen (199…Lees verder op Wikipedia