Een man is toe aan een nieuwe start, maar blijft het moeilijk vinden om zich open te stellen en mensen in vertrouwen te nemen.
Titel
Samen
Auteur
Greetje van den Berg
Taal
Nederlands
Uitgever
Utrecht: Z&K, 2022
223 p.
ISBN
9789020545654 (hardback)

Besprekingen

Het tweede deel in de serie: ‘Duet van het zwijgen’. Gerben is toe aan een nieuwe start. Hij besluit zijn bouwmarkt te verkopen en te verhuizen, maar dit gaat moeilijker dan verwacht. Hij blijft moeite hebben om zichzelf open te stellen en mensen in vertrouwen te nemen. Gelukkig is daar Alma. Kan zij hem helpen? In zachtaardige, zeer toegankelijke stijl geschreven. Greetje van den Berg (Zwolle, 1959) is een bekende Nederlandse schrijver. Ze schreef meer dan vijftig boeken.

Over Greetje van den Berg

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Marjolein van den Berg

Greetje van den Berg (Zwolle, 13 augustus 1959) is een Nederlandse schrijfster die bekendheid geniet door haar familieromans. Tot nu toe schreef zij vijftig boeken, vanuit haar christelijke levensvisie en haar belangstelling voor psychologie. Zij experimenteert onder andere met christelijke romans die niet expliciet over het christelijke geloof gaan.

Biografie

Van den Berg (geboren Dragt, voornamen Margaretha Akke Jebbina) groeide op in Zwolle. Na haar huwelijk verhuisde zij naar Emmeloord. In 2011 scheidden zij en haar man, waardoor haar naam weer Greetje Dragt werd. Voor haar lezers behield zij de naam Greetje van den Berg.

Greetje is lid van de vereniging Schrijverscontact, een vereniging voor Schrijvers met een christelijke levensvisie. Gedurende vele jaren was zij secretaris van deze vereniging.

In 2016 werd zij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

In 2021 verscheen haar zestigste roman.

Lees verder op Wikipedia