Dvd
Engels

Happy Halloween Scooby-Doo!

Maxwell Atoms (regisseur)

Happy Halloween Scooby-Doo!

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Scooby-Doo en zijn baasje Shaggy verheugen zich op het vele snoepgoed van Halloween. Maar dan blijkt het pompoenveldje bedekt met een laag giftige smurrie. Wie zit daar achter? Detectivebureau Mystery Inc. gaat op onderzoek. Vanaf ca. 9 jaar.
Onderwerp
Halloween
Titel
Happy Halloween Scooby-Doo!
Regisseur
Maxwell Atoms
Taal
Engels
Parallelle titel
Joyeux Halloween Scooby-Doo!
Uitgever
Warner Bros Home Entertainment Benelux, [2020]
1 dvd-video
Oorspr. opname
2020
Speelduur
73 min.
Aantekening
Taalkeuze: Frans, Engels, Pools, Zweeds Ondertiteling: Frans, Nederlands, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Pools, Roemeens, Engels voor doven en slechthorenden
EAN
5051888250396

Besprekingen

Animatieavontuur uit 2020 in de langlopende serie* over Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde en altijd hongerige Deense Dog. Scooby-Doo en zijn baasje Shaggy verheugen zich op het vele snoepgoed en de namaakmonsters van Halloween. Maar dan blijkt het pompoenveldje bedekt met een laag giftige smurrie. Wie zit daar achter? Shaggy en zijn vrienden Velma, Fred en Daphne van Detectivebureau Mystery Inc. gaan op onderzoek. Ze krijgen hulp van Bill Nye The Science Guy (met de stem van Bill Nye, presentator van een populair-wetenschappelijk programma) en van Elvira Mistress of the Dark (met de stem van Cassandra Peterson, actrice in de horrorfilm). Kunnen ze het stadje Crystal Cove redden van de kwade krachten? Vanaf ca. 9 jaar.