Dvd
Engels

Breaking & exiting

Peter Facinelli (regisseur), Gibson Milo (acteur), Jordan Hinson (acteur)

Breaking & exiting

Peter Facinelli (regisseur), Gibson Milo (acteur), Jordan Hinson (acteur)
Als een dief inbreekt in een huis, treft hij daar een jonge vrouw aan die met een zelfmoordpoging bezig was en ontfermt hij zich over haar.
Titel
Breaking & exiting
Andere titel
Breaking and exiting
Regisseur
Peter Facinelli
Acteur
Gibson Milo Jordan Hinson
Taal
Engels
Uitgever
WW Entertainment, © 2019
1 dvd-video
Oorspr. opname
2018
Speelduur
ca. 79 min.
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8713045250393

Besprekingen

Amerikaanse romantische komedie (2018), speelfilmdebuut van acteur Peter Facinelli met Milo Gibson (Hacksaw ridge) en Jordan Danger. Harry is een charmante dief en als hij bij een inbraak op een jonge vrouw stuit die net een zelfmoordpoging achter de rug heeft, besluit hij haar tegen zichzelf in bescherming te nemen. Vervolgens ontstaat voor beiden een proces van zelfontdekking en liefde. Beoordeling IMDb: 5,6. John Defore (Hollywood reporter 17-8-’18): Het regiedebuut van acteur Peter Facinelli is een rom-com over een onderbroken zelfmoordpoging (…) Het script heeft te lijden onder een ernstig gebrek aan verbeelding. Dennis Harvey (Variety 17-8-’18): Er gebeurt weinig qua verhaal- of karakterontwikkeling, waardoor de film sterk leunt op de ‘chemistry’ tussen de hoofdrolspelers en die is er niet. Kimber Myers (Los Angeles Times 16-8-’18): Een plot zoals je ze alleen in films tegenkomt en dan nog niet eens een erg goede. Adam Graham (Detroit News 16-8-’18): Breaking & exiting is vooral…Lees verder

Over Peter Facinelli

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door watchwithkristin

Peter Facinelli (New York, 26 november 1973) is een Amerikaanse acteur, die onder meer Carlisle Cullen speelt in alle films uit de Twilight saga.

Facinelli groeide op in Ozone Park in het New Yorkse stadseel Queens, als de zoon van Italiaanse immigranten: Bruna, een huisvrouw, en Pierino Facinelli, een ober. Hij studeerde aan de Atlantic Theater Company Acting School in New York.

Facinelli ontmoette Jennie Garth, op de set van de televisiefilm An Unfinished Affair in 1996. Ze trouwden op 20 januari 2001 en in 2012 gingen ze weer uit elkaar.

Filmografie

  • The Price of Love (1995) (TV) - Brett
  • Angela (1995) - Lucifer
  • Calm at Sunset (1996) (TV) - James Pfeiffer
  • After Jimmy (1996) (TV) - Jimmy Stapp
  • Foxfire (1996) - Ethan Bixby
  • An Unfinished Affair (1996) (TV) - Rick Connor
  • Touch Me (1997) - Bail
  • Lees verder op Wikipedia