Boek
Nederlands

Picardië : tussen België en Parijs : 50 wandelingen

Thomas Rettstatt (auteur)
+1
Picardië : tussen België en Parijs : 50 wandelingen
×
Picardië : tussen België en Parijs : 50 wandelingen Picardië : tussen België en Parijs : 50 wandelingen

Picardië : tussen België en Parijs : 50 wandelingen

In de reeks:
Deze gids beschrijft 50 wandelingen in Noord-Frankrijk tussen de Belgische grens, Parijs, de Atlantische Oceaan en de streek Champagne-Ardenne in een zeer gevarieerd landschap.

Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.

De betrouwbare
Titel
Picardië : tussen België en Parijs : 50 wandelingen
Auteur
Thomas Rettstatt
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Uitgever
Delft: Elmar, 2016
167 p. : ill.
Aantekening
50 wandelkaartjes op schaal 1:25.000, 1:50.000, 1:75.000
ISBN
9789038925295 (paperback)

Besprekingen

Rother wandelgidsje in pocketformaat van Picardië, een streek in het noorden van Frankrijk. Een gebied met culinaire specialiteiten, belangrijke cultuurmonumenten, beroemde kerken en bezienswaardige kastelen. De wandeltochten gaan door natuurparken, bossen en het kustgebied, en een stadswandeling in Amiens, de stad van de macarons. De 50 wandelingen, met een wandeltijd tussen de ruim één-vijf uur zijn volgens een vast patroon beschreven. Hoe bij het beginpunt te komen, moeilijkheidsgraad (33 wandelingen ook geschikt voor kinderen) met hoogteverschillen (meest onbeduidend en maximaal circa 270 m), mogelijkheden van eten en drinken (soms geen), eventuele varianten en strandmogelijkheden onderweg. Elk met routekaartje, hoogtegrafiek en beschrijving van twee-vier pagina's. De tien mooiste wandelingen zijn apart aangegeven, en de GPS-tracks zijn via uitgeverij Elmar te downloaden. Geïllustreerd met meer dan honderd zeer gevarieerde foto's, van kusten, duinen, geologische bijzonderheden en …Lees verder

Suggesties