Boek
Nederlands

De grot der wensen

Tijs van Marle (auteur), Esther van den Brink (illustrator)
+1
De grot der wensen
×
De grot der wensen De grot der wensen
In de reeks:
Knots; 3
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Knots gaat samen met zijn beste vriend Freddie en zijn zusje Tuf op zoek naar de Grot der Wensen. Hier wil hij wensen dat er nooit meer ruzie is tussen de holenmensen en de Oerkies. Met zwart-wit illustraties. Vanaf ca. 8 jaar.
Onderwerp
Oertijd
Titel
De grot der wensen
Auteur
Tijs van Marle
Illustrator
Esther van den Brink
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Billy Bones, 2022
190 p. : ill.
ISBN
9789030508847 (hardback)

Besprekingen

Een avontuurlijk jeugdverhaal dat zich afspeelt in de prehistorie. Knots gaat samen met zijn beste vriend Freddie en zijn zusje Tuf op zoek naar de Grot der Wensen. Hier wil hij wensen dat er nooit meer ruzie is tussen de holenmensen en de Oerkies. Onderweg beleven ze allerlei avonturen. Vlot en met humor geschreven. Met grappige zwart-witillustraties. Tijs van Marle (1950) is een Nederlandse scenarioschrijver.Het boek maakt deel uit van de serie: 'Knots'. Vanaf ca. 8 jaar.

Over Tijs van Marle

Tijs van Marle (1976) is een Nederlandse scenarioschrijver die vooral bekend is van zijn werk voor film en televisie voor kinderen, jongeren en licht drama.

Loopbaan

Hij studeerde in 2002 af als scenarioschrijver aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam. Sindsdien schreef hij 22 speelfilms voor de bioscoop, waaronder Verliefd op Ibiza en de vijf Mees Kees-films. Hij schreef ook voor tv-series zoals Dirty Lines, Doctor Cheezy, Van God Los en Gips. Hij werkt momenteel als fulltime scenarioschrijver voor zijn eigen bedrijf van Marle & van Marle.

In 2021 maakte Van Marle zijn debuut als kinderboekenschrijver met het boek Knots. Het boek is geïllustreerd door Esther van den Brink.

Lees verder op Wikipedia