Een ex-politieman en privédetective gaat op zoek naar een moordenaar die zich in de Ardennen schuilhoudt.
Titel
Offer / Toni Coppers, coauteur Annick Lambert
Auteur
Toni Coppers
Medewerker
Annick Lambert
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2022
340 p.
ISBN
9789463938396 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een spannende detective over moord en een kleine dorpsgemeenschap in de bossen. Het boek volgt het verhaal van Alex Berger, een ex-politieagent en privédetective, en speelt zich af in de Ardennen. Een dode vrouw wordt misbruikt en gewurgd aangetroffen in het bos nabij het afgelegen dorp Suxy. De misdaad doet denken aan een cold case. Sara Cavani, een agente van Interpol, vraagt Alex Berger om hulp. Hij verlaat de Italiaanse Alpen, waar hij was om tot rust te komen en een wolf te vangen. In prettige, kalme stijl geschreven. Voor de meer literaire thrillerlezer. Toni Coppers (Sint-Truiden, 1961) is schrijver en presentator. Hij schreef meerdere boeken.

Over Toni Coppers

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door AnnickLambertL8

Toni Coppers (Sint-Truiden, 6 september 1961) is een Vlaams schrijver van misdaadromans. Hij werd vooral bekend door zijn serie misdaadromans rond de Antwerpse commissaris Liese Meerhout.

Loopbaan

Coppers debuteerde in 1995 met De Beha van Madonna, brieven van een reiziger, waarin hij literaire reisbrieven schreef aan vrienden en bekenden. In die tijd was hij reisjournalist voor Radio 1, en produceerde hij meerdere reisprogramma's bij de openbare omroep, zoals Gewoonweg, Lopend Vuur en Het Landhuis.

In 2005 begon Coppers als thrillerschrijver met Dixit, het hilarische verhaal van communicatiegoeroe David Cleeffs, een jaar later gevolgd door de sequel op Dixit, Heilige Nachten. Het zijn eerder komische boeken dan thrillers, en ze nemen de wereld van de spindoctors, woordvoerders en 'communicatiedeskundigen' op de korrel. Beide boeken horen thuis in de Angelsaksische tra…Lees verder op Wikipedia