Vanaf 8 juli 2023 zal Jeugdbib Nieuwmoer voortaan gesloten zijn op zaterdag.

Bib Nieuwmoer

 

Het aantal bezoekers op zaterdagvoormiddag was jammer genoeg erg laag. Na een grondige evaluatie werd dan ook beslist om de jeugdbib voortaan op zaterdagvoormiddag te sluiten.

‘s Woensdags kan je er nog wel steeds terecht voor het ontlenen en inleveren van boeken. De bibmedewerker helpt je uiteraard ook met plezier verder wanneer je vragen hebt.

Wist je trouwens dat je gratis materialen van de hoofdbib naar de jeugdbib kan laten overbrengen? Check dus zeker de catalogus en laat je favoriete keuzes overkomen vanuit de hoofdbib. Ben je minder mobiel en kan je moeilijk ter plaatse komen? Maak dan gebruik van de diensten van de Bib-Aan-Huis. Opgelet: deze service is enkel toegankelijk voor mensen met mobiliteitsproblemen.

Hou je van lezen en koppel je hier ook graag activiteiten aan? Installeer je in de knusse voorleeshoek en geniet van de voorleessessies die voortaan op woensdag georganiseerd worden in de Jeugdbib.  Daarnaast zullen er ook heel wat activiteiten georganiseerd worden. Je hoort het: er valt nog heel wat te beleven in Jeugdbib Nieuwmoer!