Bib Kalmthout heropent haar deuren

Goed nieuws: ook Bib Kalmthout heropent de deur. Maar Jeugdbib Nieuwmoer blijft nog gesloten.
 

Lees verder

In 2020 is het thema van de Jeugdboekenmaand 'Kunst'. Gewapend met stapels kinder- en jeugdboeken over kunst trekken we je verbeelding op gang. Laat je verleiden

Lees verder

Motto van deze editie is 'De toekomst is nu!'. Het Poëzieweekgeschenk is een bloemlezing met het werk van tien jonge, talentvolle dichters met onder meer gedichten van stadsdichter Maud Vanhauwaert.

Lees verder

Zo donker buiten - dementie onder de aandacht, met Marnix Peeters

Marnix Peeters spreekt over zijn nieuwste roman ‘Zo donker buiten: afscheid van een moeder met Alzheimer’. Lezing als onderdeel van de reeks Buurten on Tour.

Lees verder

Voorleesweek van 16 tot 24 november

Tijdens de Voorleesweek gaan bekende Kalmthoutenaren en vrijwilligers op verschillende locaties voorlezen. Zo maken we van Kalmthout een heuse voorleesgemeente. Jong én oud zijn welkom voor een knus voorleesmoment.

Lees verder

Bib sluit week voor renovatie

Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 augustus is Bib Kalmthout uitzonderlijk gesloten voor renovatie. Materialen ontlenen en kranten lezen kan dus niet, inleveren via de inleverbus kan wel.

Lees verder

Ontdek de nieuwe Fundels-app

Geen zin om deze zomer te sleuren met kinderboeken en spelletjes op reis? Dankzij Fundels heb je jouw favoriete boekjes via je smartphone of tablet altijd bij de hand. Zo spaar jij plaats uit in je reiskoffer.

Lees verder

KJV weer van start

Er kan weer ingeschreven worden voor KJV-Kalmthout voor meisjes en jongens van 6 tot 16 jaar, die graag lezen.

Lees verder
Screenshot Gebruikersmenu

Mijn Bibliotheek: een online leenoverzicht voor de ganse familie

Via Mijn Bibliotheek kan je van overal je ontleningen en die van je (klein)kinderen beheren, met je pc, tablet of smartphone.

Lees verder