Via Mijn Bibliotheek kan je van overal je ontleningen en die van je (klein)kinderen beheren, met je pc, tablet of smartphone.

Lees verder
Banner nieuwe website

Bibliotheekwebsite in een nieuw kleedje

Een boek zoeken, reserveren of verlengen? Browsen doorheen de nieuwe aanwinsten? De eerstvolgende bibactiviteiten raadplegen? Doe het nu via de nieuwe bibwebsite!

Lees verder
Tekening Babbel in de Bib

Auteurslezing met Marita De Sterck

Op donderdag 21 februari stelt Marita De Sterck haar nieuwste boek voor in de bib. "Duivelskruid" speelt zich af in de gemeente Kalmthout. Het verhaal gaat over schaapsherder Yara.

Lees verder
Affiche Kiki en de verdwenen letters

Kiki en de verdwenen letters - theater voor peuters op woensdag 12/12/2018

Kiki houdt van letters. En van boeken. Ze wil er graag alle kinderen enthousiast voor maken. Daarom komt ze op bezoek in de bib. Samen met Olaf, de boekenwurm.

Lees verder

Cursusaanbod Digidak voorjaar 2019 bekend

Het cursusaanbod van Digidak Kalmthout voor het voorjaar 2019 is bekend. Inschrijven kan zowel in Kalmthout als in Nieuwmoer.

Lees verder

Bib Kalmthout krijgt nieuwe schuifdeuren

Goed nieuws. Er komen schuifdeuren in de inkomhal. Dat gaat de toegankelijkheid van de bib serieus verbeteren. De schuifdeuren worden geplaatst op maandag 26 en dinsdag 27 november. We kunnen niet uitsluiten dat hierdoor hinder ontstaat. Onze excuses hiervoor.

Lees verder

Koop een draagtas en steun Music for Life

Wij starten weer met onze Music for Life draagtassenverkoop.

Lees verder