Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 augustus is Bib Kalmthout uitzonderlijk gesloten voor renovatie. Materialen ontlenen en kranten lezen kan dus niet, inleveren via de inleverbus kan wel.

Lees verder

Geen zin om deze zomer te sleuren met kinderboeken en spelletjes op reis? Dankzij Fundels heb je jouw favoriete boekjes via je smartphone of tablet altijd bij de hand. Zo spaar jij plaats uit in je reiskoffer.

Lees verder

KJV weer van start

Er kan weer ingeschreven worden voor KJV-Kalmthout voor meisjes en jongens van 6 tot 16 jaar, die graag lezen.

Lees verder
Screenshot Gebruikersmenu

Mijn Bibliotheek: een online leenoverzicht voor de ganse familie

Via Mijn Bibliotheek kan je van overal je ontleningen en die van je (klein)kinderen beheren, met je pc, tablet of smartphone.

Lees verder
Banner nieuwe website

Bibliotheekwebsite in een nieuw kleedje

Een boek zoeken, reserveren of verlengen? Browsen doorheen de nieuwe aanwinsten? De eerstvolgende bibactiviteiten raadplegen? Doe het nu via de nieuwe bibwebsite!

Lees verder
Tekening Babbel in de Bib

Auteurslezing met Marita De Sterck

Op donderdag 21 februari stelt Marita De Sterck haar nieuwste boek voor in de bib. "Duivelskruid" speelt zich af in de gemeente Kalmthout. Het verhaal gaat over schaapsherder Yara.

Lees verder
Affiche Kiki en de verdwenen letters

Kiki en de verdwenen letters - theater voor peuters op woensdag 12/12/2018

Kiki houdt van letters. En van boeken. Ze wil er graag alle kinderen enthousiast voor maken. Daarom komt ze op bezoek in de bib. Samen met Olaf, de boekenwurm.

Lees verder