Bib Kalmthout heropent haar deuren

Goed nieuws: ook Bib Kalmthout heropent de deur. Maar Jeugdbib Nieuwmoer blijft nog gesloten.

Bib Kalmthout is open tijdens de normale openingsuren. Enkel op zaterdag kan je bij ons nog niet terecht.

Om dat veilig te doen, vragen we je te houden aan enkele basisafspraken. Deze lijsten we even op:

• Je kan momenteel enkel materiaal (boeken, strips, dvd’s, magazines …) ontlenen. Openbare computers en kopieerapparaat worden niet gebruikt.
  • Zitten in zetels of aan de leestafel kan nog niet.
  • Er wordt slechts 1 bezoeker per 10 m² toegestaan en dit voor maximaal 30 minuten.
  • Bij het binnenkomen van de Bib desinfecteer je je handen. Een mondmasker is sterk aanbevolen voor iedereen ouder dan 12 jaar. Je komt alleen, tenzij je jonger bent dan 16 of wanneer je hulp nodig hebt.

Op deze manier houden we iedereen gezond. Als iedereen samenwerkt lukt dit wel. Bedankt voor jullie begrip en medewerking.

De jeugdbib in Nieuwmoer is momenteel nog niet open.

Van thuis uit reserveren en afhalen is nog steeds mogelijk. Reserveren kan je zelf via de catalogus en als je aangemeld bent met je Mijn Bibliotheekprofiel, of telefonisch via 03 666 54 32 of via e-mail bibliotheek@kalmthout.be. Kreeg je een bericht dat een reservatie klaar staat? Bel ons even om te laten weten dat je het komt ophalen. Dan leggen we het voor je klaar. Graag ook bericht als je de reservatie wil annuleren.

Vrijwilligers van Kalmthout helpt brengen ook boeken aan huis voor wie hulpbehoevend is. Meer info via 03 620 15 67 of kalmthouthelpt@kalmthout.be.

Meer informatie over genomen maatregelen in Kalmthout, vind je op Maatregelen in Kalmthout.

We volgen verdere ontwikkelingen en maatregelen van de overheid nauwgezet op. Blijf intussen op de hoogte via onze website, Facebook en onze nieuwsbrief.

Info: bibliotheek@kalmthout.be, 03 666 54 32