Goesting in een boek dat echt bij je past?

Leestipper

Leden van de bib kunnen vanaf nu terecht bij Mijn Leestipper voor persoonlijke leestips. Deze nieuwe dienst tipt leners boeken naar hun eigen smaak en voorkeur, recht uit de collectie van hun eigen bib. Elke maand adviseert Mijn Leestipper volwassen leners verschillende Nerderlandstalige fictieboeken op hun leest geschoeid. Zoveel lezers, zoveel smaken.

Om de gebruiker te leren kennen, maakt Mijn Leestipper gebruik van de leenhistoriek en het leesprofiel. Inloggen kan eenvoudig met het Mijn Bibliotheek-profiel op mijnleestipper.bibliotheek.be.

Wie dat wil, wordt maandelijks via e-mail op de hoogte gebracht door de bib dat er nieuwe leestips klaarstaan. Met Mijn Leestipper weet je altijd wat gelezen!

Mijn Leestipper is gratis voor leden van de bibliotheek van Kalmthout en Nieuwmoer.